Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

GREENWAVE FESTIVAL 2014 - ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Tην Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό πάρκο της ΧΑΝΘ,  στα πλαίσια του GREENWAVE FESTIVAL 2014, θα μιλήσουνε η Νανά και η Άννα, για την καθημερινότητα, τον αποκλεισμό και όλα τα προβλήματα των τρανς ανθρώπων. Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσιτιρίδης.

  "ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"
Τα προβλήματα ενός τρανς ανθρώπου και ειδικότερα ενός τρανς ανθρώπου που ζει και προσπαθεί να επιβιώσει σε μία κλειστή επαρχιακή κοινωνία, είναι καθημερινά, πολλά, αναρίθμητα θα έλεγα. Έχει να πολεμήσει κάθε μέρα με το που ανοίγει τα μάτια του με οικογένεια, συγγενείς, γείτονες, σχολείο, εκκλησία, με όλη την κλειστή επαρχιακή κοινωνία και φυσικά με το ίδιο του το είναι. Ζει και βιώνει τον αποκλεισμό και την περιθωριοποίηση, στον εργασιακό τομέα, στον τομέα της υγείας, της ασφάλισης, ζει τον αποκλεισμό από την ίδια την ζωή! Άτομα που παλεύουν μόνα τους την μισαλλοδοξία ή και την οργή ακόμη μίας μικρής κοινωνίας. Άτομα που χλευάστηκαν, που "κράχτηκαν", που βιάστηκαν λόγο της έκφρασης της ταυτότητας του φύλου τους ... Ένα τέτοιο άτομο είμαι και εγώ, ένα άτομο "ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"
Σας περιμένω λοιπόν όλους και όλες την Παρασκευή στις 19 του Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Πάρκο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, στις 19:30 για να γνωριστούμε από κοντά, να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.....

Άννα Απέργη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου